KLASISKĀ SANKT – PĒTERBURGA: 2 dienas

Cena no 300 € | 2 Dienas

Klasiskā Sankt – Pēterburga

2 dienas

 

Piedāvājam neaizmirstamo 2 dienu tūri Sankt-Pēterburgā! Pilsēta, kas ir radusies no purva miglas, pateicoties Pētera I dzelžainai gribai.  Izvēloties tūri Krievijas kultūras galvaspilsētā Jūs nenožēlosiet: daiļākā arhitektūra, baltās naktis un regulējamie tilti neatstās Jūs vienaldzīgus! 

 

10:25 – ierašanās. Tikšanās ar ģidu.

11:00 – ekskursija ermitāžā.

13:00 – pusdienas restorānā „Jat”

 

Ēdienkarte:

Mazsālīta laša salāti ar lapu salātiem un svaigiem tomātiem;

Dārzeņu krēmzupa ar kviešu sausiņiem;

Grillēta vistas fileja ar dārzeņiem, tiek pasniegta ar vārītiem rīsiem;

Mājas ogu pīrāgs;

Minerālūdens;

Tēja/ kafija pēc izvēles;

 

14:00 – pastaiga gar upēm un kanāliem „Pjevčeskij” tilts

15:00 – autobusa apskates ekskursija pa Sankt-Pēterburgu

17:00 – izmitināšana  viesnīcā „Kraun Plaza Logovskij” (61 Ligovsky prospect )

19:00 – vakariņas Nikolaevas pilī.

 

Ēdienkarte:

1. «Itāļu» salāti no tomātiem, sarkaniem sīpoliem, zaļumiem un olīvēm.

2. Kartupeļi pa-krieviski: kartupelis sacepts vesels un piepildīts ar vistas fileju ar papriku. Armajonēziunkarijamērci.

3. Lasis „Nikolajevas ” gaumē

Cepta laša fileja, tiek pasniegta ar burkānu salmiņiem, dārzeņiem un spinātu mērci.

4. Deserts „Krievu ziema”.

Saldkrējuma vaniļas saldējums ar liķieri, svaigiem augļiem un šokolādes drumstalām.

5. Minerālūdens bez gāzes. Tiek pasniegts karafē.

6. Maize „Ņevskij”.

7. Tēja sortimentā, kafija, saldais krējums, cukurs.

8. Šampānietis „Sovetskoe” 150gr.

 

21:00 – Folka-šovs Nikolajevas pilī, „Sajūties kā krievs”.

23:00 – autobusa ekskursija „Nakts Pēterburga”

02:00 – atgriešanās viesnīcā.

 

Brokastis viesnīcā – zviedru galds.

Numuru atbrīvošana.

09:30 – izbraukšana no viesnīcas

10:00 – ekskursija Isaakas baznīcā

11:00 – izbraukšanaPētergofā

12:30 – ekskursija Aleksandrovas parkā

13:30 – pusdienas „Petrodvorca” restorānā „Vasaras Pils”

 

Ēdienkarte:

Svaigu dārzeņu un vasaras salātu mikss, ar aromātu eļļu 150gr.

Zupa: Borščs klasiskais ar liellopa gaļu un skābo krējumu 200gr.

Otrais ēdiens:

Kotlete  pēc„požaras” receptes, no cāļa gaļasar maigo kartupeļu biezeni un sēņu mērci 100/ 150/ 50gr.

Deserts

Pīrāgs ar āboliem un brūklenēm 100gr.

Maize, sviests 60/10 gr.

Dzērieni

Galda ūdens 330gr.

Tēja vai kafija

 

14:30 – ekskursija uz parku „Ņižņij”

19:45 – izbraukšana.

 

* Cena norādīta grupai no 10 cilvēkiem.

Patīkamu un iespaidiem bagātu ceļojumu!